Здравейте, приятели! Печелившите участници, които ще получи подарък от нашата игра са:1. Даниела

...
Здравейте, приятели! Печелившите участници, които ще получи подарък от нашата игра са:1. Даниела
Коментари Харесай

Подаряваме ви 3 комплекта от новата серия на Klorane

Здравейте, другари! Печелившите участници, които ще получи подарък  от нашата игра са :

1. Даниела Иванова

2. Ивона Костова

3. Веселина Шопова

..............................................................................................................................................................

Още с първия есенен лъх започваме да обръщаме внимание на всичко това, което сме пренебрегвали през лятото или просто изместваме фокуса от слънцезащитата към провокациите, пред които ни изправя новият сезон във връзка с косата и кожата ни. А те от време на време се оказват не толкоз маловажни. Хубавото е, че от ден на ден сме се научили да слушаме тялото си, да следим измененията, които се случват в него (въпреки че от време на време са прекомерно забележими, в сравнение с ни се иска).

Едно от главните неща, пред които другояче толкоз топлата и красива есен ни изправя, е косопадът. Не единствено тъй като боядисваме постоянно косата си или я стилизираме прекомерно нападателно, само че това е интервалът, в който това е изцяло натурален развой на възобновяване, което обаче, не значи, че не можем да го забавим. Нещо повече, можем да върнем блясъка на косата си, откакто яркото слънце й лиши малко от него.

На помощ ни идва новата серия на, в която екпертите на марката съумяват да комбинират по този начин нужния за здравината на косъма кератин с не по-малко значимия хинин, с цел да основат нова формула в битката против косопада, употребявайки силата на ботаниката. За да се уверите персонално в резултата на продуктите, три от вас могат да завоюват комплект от шампоан и еликсир, като е задоволително да се регистрирате в Клуба на девойките.



А какво да очаквате от тези два страхотни продукта? Веднага ви издаваме, че укрепва и пази изтощената коса, като съставът му е обогатен и с витамин В. Едновременно с това подтиква космената луковица за по-ускорен напредък. Неговото удобно деяние се добавя от, който е енергизиращ и ревитализиращ и оказва помощ на косата да резервира своята мощ, жизнеспособност и искра. Формулата му съдържа и стилизиращ омекотяващ сътрудник, с цел да я разресвате по-лесно след измиване. Серията е допълнена и от, който може да се употребява всекидневно в продължение на три месеца, а резултатът в действителност ще ви изненада.

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР